Video over ondernemen met Hogeschool

Studeren en ondernemen is soms best een uitdaging.. Tussen alle lessen, deadlines en tentamens ook nog zelf de motivatie en tijd vinden om aan de slag te gaan vraagt enige discipline! Toch doe ik het met alle plezier en combineer ik mijn studie met Queen Airplants. 

Iets langer dan een jaar geleden ben ik gestart met de webshop Queen Airplants. Ik ben voor mezelf begonnen, omdat ik het heel tof vind om iets zelf te creëren. Daarnaast vind ik mijn vrijheid en groei ook erg belangrijk. 

Naast mijn lessen ben ik fulltime bezig met Queen Airplants. Dit vraagt soms best wat energie, maar dit haal ik er ook zeker weer uit. Doordat ik Queen Airplants helemaal zelf opbouw leer ik namelijk ook ontzettend veel. Ik pak van alle vlakken wel wat mee. Ook krijg ik veel energie als mensen enthousiast zijn over het product. Dit is denk wel het allerleukste aan ondernemer zijn!

Dit jaar heb ik met mijn opleiding Ondernemerschap & Retail Management de kans gekregen om mee te doen met de Incubator Academie. Dit is een speciaal traject, waarbij ik een soort 'stage' loop bij Queen Airplants. Voor dit traject was ik voornamelijk na schooltijd of in de avonduurtjes met Queen Airplants bezig. Dit traject is voor mij dus erg fijn, want het geeft mij net even wat meer tijd voor ontwikkeling en groei.

Door de Hogeschool ben ik gevraagd om een video: 'over de toekomst gesproken...' op te nemen. In de video is bestuurslid Zakia Guernina, van de Hogeschool, bij mij op bezoek in de kwekerij. Hier laat ik haar zien hoe ik in de praktijk aan het werk ga. Ook vertel ik haar over hoe ik ondernemen en studeren combineer. 

Heb jij de video al gezien? Bekijk deze hieronder.